fbpx

Evelian Uudet Ominaisuudet 06/2020

Eveliaan julkaistiin viime viikolla uusi ohjelmitopäivitys, joka toi mukanaan täysin uuden ominaisuuden kassan. Tämän lisäksi Eveliasta löytyy nyt myös esimerkiksi neljä uutta lomaketta sekä pienempiä optimointeja itse käyttöliittymään. Alta löydät lisätietoa uusista ominaisuuksista ja oppaita niiden käyttöön.

Kassa

Eveliasta löytyy nyt täysin uutena ominaisuutena kassa, josta saadaan tehtyä käteis-, luotto- ja pankkikorttikuitteja, jotka saadaan lähetettyä suoraan asiakkaan sähköpostiin tai tulostettua paperille. Kassasta tehdyt myynnit siirtyvät luonnollisesti kassakirjanpitoon.  Evelian selainpohjaisuuden ansiosta on kassa käytettävissä kosketusnäytöillä esimerkiksi tabletilla.

Pikatuotteet

Kassaominaisuuteen liittyen on uutena Eveliassa myös pikatuotteet, jotka helpottavat ja nopeuttavat kassakuittien tekoa. Kassakuittiriveiksi voidaan lisätä pikatuotteita, työtehtävätuotteita, tuotteita tuotehaulla sekä käsin kirjaten. Mikäli kassakuitti halutaan laskuttaa, voidaan kuitti myös muuntaa helposti työksi, josta lasku saadaan lähetettyä.

Tutustu kassaan tarkemmin alla olevista oppaista.

Uudet lomakkeet

Eveliaan julkaistiin neljä uutta lomaketta:

✔️ Väestönsuojan korjauskehoitus

✔️ Työmaapäiväkirja

✔️ Väestönsuojan vuosihuoltopöytäkirja

✔️ Työturvallisuusraportti

Nopeampi tuotehintojen sisäänajo

Evelian tuotehintojen tuontia on nopeutettu entisestään. Päivityksen myötä onnistuu tuotehintojen sisäänajo aiempaa nopeammin. Mikäli haluat kerrata, miten omia tuotehinnastoja ajettiinkaan Eveliaan, katso alla oleva opasvideo.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa