fbpx

Evelian Uudet Ominaisuudet 04/2020 – Osa II

Eveliaan on julkaistu uusi ohjelmistopäivitys, jonka mukana on tullut paljon uutta työkulujen seurantaan. Näihin liittyen uutena Eveliassa on nyt:

✔️Työkulujen laskenta suoraan palkkalajeista

✔️Työkulujen näkyminen asiakas- ja tuotemyyntiraporteilla, sekä eriteltynä projektin Budjetti-välilehdellä

✔️Työkuluihin nyt myös sosiaalikulut

✔️Muutoksia työkirjauksien näkyvyyteen muille asentajille

Työkulujen laskenta suoraan palkkalajeista

Evelian työkulujen seurantaan on tullut päivityksiä, jonka ansiosta niitä pystytään nyt seuraamaan entistä tarkemmin. Aiemmin työkulut ovat menneet laskutettavan summan mukaan, mikä ei ole antanut täydellistä kuvaa kokonaiskustannuksista. Nyt olemme saaneet näiden seurantaan tarkennusta ja työkulut lasketaankin suoraan palkkalajeista, minkä ansiosta töiden ja projektien kustannuksien seuranta ja kate ovat entistä tarkemmat.

Työkulut asiakaslaskutus- & tuotemyyntiraporteilla

Työkulut näkyvät nyt myös asiakaslaskutus- sekä tuotemyyntiraportteilla. Alla olevasta kuvasta näet, miltä kyseinen uusi osio näyttää tuoemyyntiraportilla.

Työkulut projekteilla

Aiemmin projektilla on näkynyt pelkästään arvioitujen sekä toteutuneiden työtuntien määrä. Nyt uuden ohjelmistopäivityksen myötä projektin budjettiin voidaan lisätä työtuntiarvion lisäksi työkustannusarvio. Työkustannukset löytyvät nyt Budjetti-välilehdeltä alla olevassa kuvassa näkyvällä tavalla.

Sosiaalikulut

Voit nyt määrittää omissa asetuksissasi työkirjauksiin lisättävät sosiaalikulut. Asetuksissa on oletuksena 70%, jonka pääset itse muuttamaan halutunlaiseksi. Asetuksissa voit myös määrittää, kuuluuko eri palkkalajit sosiaalikulujen alaisiksi vai ei. Myös projektille voidaan asettaa erillinen sosiaalikulu, mikä ylikirjoittaa asetuksissa annetun oletuksen.

Sosiaalikuluprosentin pääset muokkaamaan asetukset > perustiedot > yleiset asetukset > sosiaalikulut

Alla olevassa videossa näytetään, miten sosiaalikuluprosenttia voidaan itse muuttaa omissa asetuksissa.

Muutoksia työkirjauksien näkyvyyteen muille asentajille

Työkirjaukset ovat aiemmin näkyneet kaikille käyttäjille. Olemme muokanneet tätä ja nyt asentajien tekemät työkirjaukset näkyvät pelkästään työnjohtajatasosta ylöspäin eli ne eivät enää lainkaan näy toisille asentajille.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa