fbpx

Evelian uudet ominaisuudet 02/2021

Eveliaan julkaistu ohjelmistopäivitys toi mukanaan taas uusia ominaisuuksia, kuten:

✔️ Kohteen poisto lue lisää

✔️ Projekteissa uusi välilehti ”Lisäkulut” lue lisää

✔️ Etusivun motivaatiopalkkien muokkaaminen lue lisää

✔️ Ostolaskun maksun peruminen lue lisää

✔️ Mahdollisuus poistaa ostolaskuhyvityksen maksu lue lisää

✔️ Hyvityslaskun välitön laskutus lue lisää

Kohteen poisto

Kohteelle on nyt tullut uusi painike ”Poista kohde”, josta kohteen saa poistettua lopullisesti.

Projekteissa nyt uusi välilehti ''Lisäkulut''

Projektityökaluun on lisätty uusi välilehti ”Lisäkulut”, josta sinun on mahdollisuus syöttää tulo, kulu, palkkakustannus ja tuntiarvoja käsin. Nämä lisäkulut lisätään projektin kuluihin ja budjettivälilehden seurantapalkkeihin.

Etusivun motivaatiopalkkien muokkaaminen

Evelian etusivulla sijaitsee motivaatipalkit, jotka näyttävät niin viimevuoden kuin kuluvan vuoden laskutuksen ja ostojen summat, jotta pystyt helposti seuraamaan yrityksesi myynnin ja kulujen kehitystä. Nyt pystyt omista asetuksistasi syöttämään myyntilaskutukselle ja ostolaskuille omia arvoja, jotka näkyvät etusivun motivaatipalkeissa.

Esimerkki

Kun lisäät tilastoasetuksissa esim. 10 000€ tammikuulle, lisätään tämä summa kyseisen kuukauden laskutuksen päälle eli mikäli laskutus on ollut tammikuussa 2020 50 000€, on se muokkauksen jälkeen 60 000€.

Miten muokkaat motivaatiopalkkeja?

Asetukset >> Perustiedot >> Tilastoasetukset >> Klikkaa ”Lisää uusi”

Ostolaskun maksun peruminen

Maksut lähtevät Eveliasta pankkiohjelma-Banksoniin kerran tunnissa, kun ostolaskulle on annettu maksulupa. Maksut lähtevät kuitenkin pankkiin vasta ostolaskulle asetettuna maksupäivänä. Nyt sinulla on mahdollisuus peruuttaa maksu niin kauan, kunnes maksu on lähtenyt pankkiin eli ennen maksupäivää.

Miten perut maksun?

Avaa haluttu ostolasku >> Avaa Maksut-välilehti >> Mikäli maksu ei ole vielä lähtenyt pankkiin, voit perua sen kaksoisklikkaamalla maksurivin oikeassa reunassa sijaitsevaa roskakorin kuvaa.

Mahdollisuus poistaa ostolaskuhyvityksen maksu

Mikäli olet antanut ostolaskuhyvitykselle maksuluvan eli luvan käyttää kyseistä hyvitystä saajan seuraavan laskun maksamisessa, voit nyt jälkikäteen peruuttaa tämän, mikäli tarve sitä vaatii. 

Mikäli olet hyväksynyt ja antanut ostolaskulle maksuluvan, näkyy se Hyväksyntä-välilehdellä. Mikäli poistat kyseisen hyväksynnän, voit hyväksyä laskun uudelleen ilman, että annat sille maksulupaa. Voit myös poistaa maksun ostolaskun Maksut-välilehdeltä.

Hyvityslaskun välitön laskutus

Kun olet lähettämässä hyvityslaskua, kysyy Evelia sinulta halutaanko hyvityslasku lähettää samalla tavalla kuin alkuperäinenkin lasku. Mikäli valitset ”Kyllä”, lähettää Evelia hyvityslaskun samoilla ehdoilla kuin alkuperäisen laskun.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa