fbpx

Evelia Work uudet ominaisuudet 02/2022

Evelia Work -sovellukseen julkaistiin uusi ohjelmistopäivitys, jonka mukana saatiin seuraavat uudet ominaisuudet:

✔️ Uusi lomake: Sähköalan laaja tarkastuspöytäkirja

✔️ Varasto: Varaston asettaminen työlle & Tuotteiden sekä ostolaskurivien kohdistusmahdollisuus varastoon rivi kerrallaan

✔️ Tehtävän kohdistaminen työntekijälle, sekä kytkeminen asiakkaaseen ja lähetteeseen

✔️ Työn sisäinen muistio näkyvissä nyt työn yleisnäkymässä

✔️ Tuntilappu-linkki nyt sovelluksen sivupalkissa, joka ohjaa selainversioon

Huom!

Mikäli uudet ominaisuudet eivät päivity sovellukseesi, lataa uusin versio Evelia Work -sovelluksesta App Storesta tai Google Play kaupasta.

Uusi lomake: Sähköalan laaja tarkastuspöytäkirja

Evelia Work -sovellukseen on nyt julkaistu uusi lomake: Sähköalan laaja tarkastuspöytäkirja yksinkertaisen pöytäkirjan lisäksi.

Varasto

Evelian varasto-ominaisuus on nyt julkaistu myös Evelia Work -sovellukseen. Varaston mukana tulleet uudet ominaisuudet sovelluksessa ovat seuraavat:

  • Varaston asettaminen työlle
  • Tuotteiden sekä ostolaskurivien kohdistusmahdollisuus varastoon rivikohtaisesti

Varaston asettaminen työlle

Työlle voidaan nyt asettaa varasto, jonka johdosta kaikki työlle kirjatut rivit muuttavat valitun varaston varastosaldoja.

Tuotteiden sekä ostolaskurivien kohdistusmahdollisuus varastoon rivikohtaisesti

Evelia Work -sovelluksessa voidaan nyt määrittää rivikohtaisesti tuoteriviä lisättäessä, mistä varastosta tuote on otettu. Myös ostolaskulta tulleet työrivit voidaan kohdistaa rivikohtaisesti oikeaan varastoon.

Huom!

Mikäli työn perustietoihin on valittu oletusvarasto, muuttuvat varastosaldot automaattisesti työlle lisättyjen tuotteiden mukaisesti. Rivikohtainen muokkaaminen mahdollistaa kohdistamisen muokkaamisen esim. mikäli jokin yksi tuote onkin otettu eri varastosta, kuin mitä työn muut tuotteet.

Miten työrivin kohdistaminen varastoon tehdään?

Mene työlle >> avaa haluttu rivi/lisää haluttu tuote/ostolaskurivi >> Valitse haluttu varasto >> Tallenna rivi

Tehtävän kohdistaminen työntekijälle, sekä kytkeminen asiakkaaseen ja lähetteeseen

Evelia Work -sovelluksesta löytyy Tehtävät eli tiketit. Tehtävät ovat yrityksen sisäisiä tehtäviä, joita voidaan luoda niin itselleen kuin muille. Tehtävä voi olla esimerkiksi ”Toimita sähköasennuksen käyttöönottopöytäkirja asiakkaalle”, jolloin kyseinen tehtävä löytyy työntekijän tehtävälistalta, josta hän voi sen tehtyään merkata tehdyksi. Näin voidaan varmistaa, että tietyt tärkeät tehtävät tulee tehdyksi, eivätkä unohdu.

Nyt uutena ominaisuutena näitä tehtäviä voidaan kohdistaa työntekijälle, sekä kytkeä asiakkaaseen ja lähetteeseen myös suoraan sovelluksessa. (Aiemmin kyseinen toiminto ollut vain selainversiossa.) Alla olevasta kuvasta näet, mistä kytkennät löytyvät tikettinäkymästä.

Työn sisäinen muistio näkyvissä nyt työn yleisnäkymässä

Työlle on nyt lisätty työn sisäinen muistio -ominaisuus, joka löytyy työn perusnäkymästä, jossa sitä päästään myös muokkaamaan. Alla olevasta kuvasta näet, mistä sisäinen muistio löytyy ja miltä se näyttää.

Huom!

Sisäisen muistion saa avattua, kun sitä klikkaa. Mikäli sisäinen muistio sisältää tietoa, on otsikon perässä punainen huutomerkki.

Tuntilappu-linkki nyt sivupalkissa, joka ohjaa selainversioon

Evelia Work -sovelluksen sivupalkkiin on nyt lisätty uusi kohta ”Tuntilappu”, joka ohjaa käyttäjän suoraan Evelian selainversion tuntilappuosioon, jossa työkirjauksia päästään tarkastelemaan ja muokkaamaan.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa