fbpx

OLISIKO AIKA RIKKOA VANHAT KAAVAT?

Evelia on lvi-, sähkö- ja rakennusalan ammattilaisten 2020-luvun suosituin taloushallinnon ohjelma.

Evelia helpottaa yrityksen arkea ja sujuvoittaa työskentelyä niin työmaalla kuin toimistossa. Päivitä yrityksesi nykypäivään Evelian fiksuilla ratkaisuilla.

ALOITA 30 PÄIVÄN MAKSUTON KOEKÄYTTÖ

Täytä lomake ja aloita Evelian 30 päivän maksuton kokeilu. Saat tunnukset sähköpostiisi, kun tilaus on käsitelty. Evelian käyttö on veloituksetonta 30 päivän ajan, minkä jälkeen voit tehdä päätöksen, haluatko jatkaa Evelian käyttöä vai et. Tilaamalla maksuttoman koekäytön, et myöskään sitoudu ohjelmiston ostoon.

Toivomme, että kokeilujaksosi on mieluisa ja autamme sinua mielellämme saamaan siitä kaiken hyödyn irti.

TILAA TUNNUKSET

LATAA MAKSUTON ESITTELYVIDEO

Haluaisitko nähdä, millainen ohjelmisto Evelia oikeasti on ja miten sen sisältämät ominaisuudet toimivat? Lataa tästä lyhyt pikaesittelyvideo, josta näet miten Evelian ominaisuudet toimivat ja mitä kaikkea ohjelmisto sisältää.

Käsittelemme henkilötietojasi Evelia Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietojasi voidaan mahdollisesti käyttää profilointiin, markkinointiin ja asiakasviestintään Evelian toimesta.

VARAA MAKSUTON ETÄESITTELY

Harkitsetko uutta ohjelmistoa? Kaipaatko lisätietoa siitä, ratkaiseeko meidän ohjelmamme nykyiset ongelmakohtasi? Demoesittelyssä keskitymme käymään läpi erityisesti ne ohjelmiston ominaisuudet, joita teidän yrityksenne päivittäisessä työssään tarvitsee.