Evelialta kokonaisvaltainen ja helppo ohjelmisto, jolla työmäärä väheni huomattavasti

Synchronia Networks Oy on toimija tietoliikenneverkkojen ja AV-järjestelmien alalla, keskittyen myös muihin heikkovirtajärjestelmiin. Asiakaskunta koostuu sähköurakoitsijoista, sekä suorista asiakkuuksista ja sopimusasiakkuuksista eri toimialoilta. Synchronia toteuttaa projekteja remonttikohteista ja uudisrakenteista aina metroasemiin, kouluihin, sairaaloihin ja muihin julkisiin rakennuksiin vuosikymmenien kokemuksella ja ammattitaidolla. Tekoäly on myös tullut yritykseen läsnä olevaksi, sen kautta yritys työllistää itseään mm. konesaliprojekteissa.

Monien järjestelmien jälkeen löytyi Evelia

Synchronia Networksin käytössä on ollut monenlaisia järjestelmiä ja ne ovat osoittautuneet haasteellisiksi. Ongelmia on ilmennyt järjestelmien suppeudessa, käyttöönoton hitaudessa sekä taustahenkilöiden jatkuvassa vaihtumisessa. Tähän siis tarvittiin muutos, jotta työntekijöiden työ tulisi suoraviivaiseksi.

Olemme kokeneet käytännössä kaikki markkinoilla olevat järjestelmät. Käytössämme on ollut suosittu järjestelmä, mutta taustahenkilöiden jatkuva vaihtuminen aiheutti haasteita. Yksi ohjelmistoista oli liian suppea tarpeisiin nähden, ja yhden järjestelmän käyttöönotto kesti peräti kolme kuukautta, eikä järjestelmä ollut puolen vuoden jälkeenkään helppokäyttöinen. Etsimme täydellistä järjestelmää, joka olisi kevyempi, mutta silti kattava ja tuki aina saatavilla. Siksi valitsimme Evelian.’’

Eveliasta saadut hyödyt hämmästyttävät

Evelia on ollut todella hyödyllinen yritykselle, helpottaen monia vaiheita prosessin edetessä sovelluksen monipuolisuudellaan. Tämän ansiosta työmäärä on pienentynyt ja yritys voi keskittyä olennaiseen.

‘‘Evelian ansiosta olemme voineet keskittyä omaan ydinosaamiseen ilman järjestelmän rajoitteita. Evelian ominaisuudet ovat erinomaiset, ja toivoisimme tulevaisuudessa järjestelmän olevan myös englannin ja ruotsin kielillä. Työajanseuranta on myös todella helppoa nykyään, sen kun laittaa vaan kellon käyntiin. Jos etsii kokonaisvaltaista ja helppoa ohjelmistoa, niin Evelia on sellainen. Sieltä löytyy lähes tulkoon kaikki, mitä tämän alan yrittäjä tarvitsee.’’

Myös integraatio Noja -rahoituksen kanssa on tuonut positiivisen kuvan asiakkaalle. Tämän osalta on tehty kilpailutusta, mutta tarjoukset eivät ole osoittautuneet edes harkitsemisen arvoisiksi.

Käyttöönotto kävi salaman nopeasti

Evelian käyttöönotto oli yritykselle nopeaa ja erittäin sujuvaa. Siirto tapahtui Evelian puolesta ja ei aikaakaan kun järjestelmä oli käytössä.

‘’Käyttöönotto Evelian kanssa sujui erittäin nopeasti ja loogisesti. Se kesti vain 30 minuuttia, ja järjestelmä oli käytännössä ymmärretty. Epäselvät asiat saatiin nopeasti ratkaistua, mikä teki Eveliasta erittäin asiallisen valinnan yrityksellemme.’’

Evelian väki pitää huolen, että järjestelmän käyttöönotto sujuu suoraviivaisesti ja epäselviin asioihin saadaan aina ratkaisu aikaiseksi.

Evelian ja asiakkaan yhteistyö kukoistaa

Tyytyväisyys paistaa läpi yhteistyöstä Evelian kanssa.

‘’Yhteistyö Evelian kanssa on sujunut todella hyvin. Heillä ei tunnu olevan kiire, ja tuntuu siltä, että he ovat olemassa juuri meitä varten. Asiakaspalvelu on mahtavaa. Evelian toiminta on hyvin ihmisläheistä. Haluamme, että kehitys loppuu, sillä järjestelmä on jo nyt täydellinen.’’

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa