Evelian uudet ominaisuudet 05/2024 – Osa 2

Eveliaan julkaistiin toukokuun viimeinen ohjelmistopäivitys. Päivityksen myötä saimme uusina ominaisuuksina:

✔️ Mahdollisuus liittää Google- tai Microsoft -tunnukset Evelian käyttäjätunnukseen kirjautumista varten. Katso lisää >>

✔️ Uudet suodattimet työntekijävalitsimiin. Työntekijä voidaan nyt piilottaa työntekijävalitisimissa ja työajanseurannassa. Katso lisää >>

✔️ Lisäksi useita pieniä korjauksia sekä muita yleisiä parannuksia käyttöliittymään.

Google- tai Microsoft-tunnuksien liittäminen Evelian käyttäjätunnukseen

Eveliassa on nyt mahdollista liittää Google tai Microsoft-tunnukset  Evelian käyttäjätunnuksiin, jolloin Eveliaan voidaan kirjautua sisään suoraan Google- tai Microsoft-tunnuksien avulla.

Google- tai Microsoft -tunnukset pääset liittämään olemassa olevaan Evelia käyttäjätunnukseen omista asetuksista.

Omien asetuksien takaa löydät sivun alhaalta painikkeen ”Liitä Google-tunnus” ja ”Liitä Microsoft-tunnus” painikkeet, jota klikkaamalla pääset liittämään Google- tai Microsoft-tunnukset Evelian käyttäjätunnukseen.

Kun olet kirjautunut Google- tai Microsoft-tunnuksillasi ja liittänyt nämä Evelian käyttäjätunnukseesi löydät liitetyt tunnukset oikealta. Tarvittaessa voit poistaa Google- tai Microsoft tunnuksien liittämisen tuplaklikkaamalla liitetyn tunnuksen oikealta punaisen roskakorin kuvaa.

Kun olet liittänyt Google- tai Microsoft-tunnukset voit kirjautua sisään kirjautumissivulla Google- tai Microsoft tunnuksillasi sisään.

Google- tai Microsoft-tunnuksien liittäminen Evelian käyttäjätunnukseen uuden käyttäjän rekisteröintihetkellä

Google tai Microsoft-tunnukset  voidaan myös kytkeä uuden käyttäjän kohdalla suoraan rekisteröinti hetkellä Evelian tunnuksiin, jolloin Eveliaan voidaan kirjautua sisään suoraan Google- tai Microsoft-tunnuksien avulla.

Rekisteröinti linkin kautta rekisteröityessä uutena käyttäjänä Eveliaan pääset tunnistautumaan Google- tai Microsoft-tunnuksillasi ja kytkemään nämä Evelian käyttäjätunnuksiisi, jonka jälkeen sisäänkirjautuminen tapahtuu Google- tai Microsoft-tunnuksien avulla.

Huom! Mikäli rekisteröinti hetkellä kytketään Evelian käyttäjätunnus Google- tai Microsoft-tunnuksiin tällöin kirjautuminen tapahtuu Google- tai Microsoft tunnuksilla. Mikäli Eveliaan halutaan kirjautua Evelian käyttäjätunnuksilla täytyy tällöin kirjautumissivulla nollata salasana ”Salasana unohtunut” tekstiä klikkaamalla, jotta salasana voidaan määritellä Evelian käyttäjätunnukselle.

Työntekijän piilottaminen työntekijävalitsimissa ja työajanseurannassa

Eveliassa on nyt mahdollista piilottaa halutessaan käyttäjä työajanseurannassa ja työntekijävalitsimissa. Esimerkiksi kirjanpitäjä, tilintarkastaja tai entinen työntekijä voitaisiin piilottaa työajanseurannassa tai työntekijävalitsimissa.

Löydät uudet suodattimet työntekijän takaa. Asettamalla täpän kohtaan ”Piilota työntekijävalitsimissa” ei käyttäjää näytetä mm. kalenterin, työn, tehtävien tai raporttien työntekijävalitsimissa.

Mikäli käytössänne on Evelian työajanseuranta voidaan käyttäjä piilottaa leimausnäkymästä.

Laittamalla täpän kohtaan ”Piilota työajanseurannassa” ei työntekijää näytetä Evelian leimausnäkymässä.

Jaa kirjoitus

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Ota ensimmäinen askel kohti kannattavampaa liiketoimintaa