fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Työkirjausten hyväksyntä tuntilapun kalenterissa

Tässä ohjeessa käydään läpi, kuinka työnjohto pääsee tarkistamaan, muokkaamaan ja hyväksymään tai hylkäämään työntekijöiden työkirjauksia tuntilapun kalenterinäkymässä.

Huom!

Kaikki työkirjaukset tulee olla hyväksyttynä, jotta ne näkyvät palkkaraportilla. Pidäthän mielessä, että kaikki hyväksynnät, lisäykset ja muutokset tulee tehdä ENNEN kuin tunteja on viety palkanlaskentaan. Mikäli teet muutoksia jälkikäteen, pitää niistä erikseen ilmoittaa palkanlaskentaan.

Tuntien tarkastus ja muokkaus 

Kalenterissa pääset tarkastelemaan työkirjauksia lukujärjestysnäkymässä. 

HUOM! Mikäli yrityksellänne on käytössä useampi työnjohtaja, suosittelemme täyttämään työlähetteille /projekteille aina työn-/projektijohtaja-kentän. Näin ollen tuntilapun kalenterissa työnjohtajan on helppo tarkastaa oman tiiminsä työntekijöiden työkirjaukset.

Mikäli haluat tarkastella muiden kuin oman tiimin jäsenten työkirjauksia tai työnjohtaja-tietoa ei olla täytetty työlähetteillä, lisää ’Näytä myös muiden työnjohtajien työt’ – täppä päälle, jotta näet työntekijöiden työkirjaukset.

Kalenterin värikoodit:

Sininen laatikko = hyväksymätön työkirjaus

Vihreä laatikko = hyväksytty työkirjaus

Punainen laatikko = hylätty työkirjaus

Kirkkaat värit = Oman tiimin työntekijöiden kirjaukset

Haaleat värit = Muiden työnjohtajien tiimin työntekijöiden työkirjaukset

HUOM! Mikäli työkirjaus on edelleenlaskutettu eli tiputettu työn riville, kirjausta ei pysty poistamaan eikä laskutukseen menevää kirjausta muuttamaan kalenterin kautta, vaan tällöin laskutukseen menevät muutokset täytyy tehdä suoraan työlähetteen kautta. 

Toisin sanoen, työkirjauksesta pystyy tällöin muokkaamaan ainoastaan tuntilapulle menevää määrää.

Työkirjausten tarkistaja voi muokata vain rajallisesti työkirjauksen tietoja. Jos työkirjaus on esim. väärällä työlähetteellä, tulee kirjauksen tekijän muokata työkirjaus oikeaksi itse. Tällöin voit hylätä työkirjauksen ja merkitä syyn työntekijän tiedoksi.

Tuntien hyväksyntä ja hylkäys