fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Tarviketarjoustyypin ja -lomakkeen asetukset

Eveliassa pystyy luomaan erilaisia tarviketarjoustyyppejä ja määrittelemään niille oletuksena lomakkeen asetukset sen mukaisesti, mitä kyseisen tarjoustyypin tulosteelle halutaan. 

Lomakkeen tulosteelle pystytään määrittelemään esim. näytetäänkö tarviketarjouksen rivitietoja, hintoja, ainoastaan verolliset hinnat jne.

Lomakkeelle pystytään luomaan asetuksiin myös vakiotekstit otsikolle, lopputekstiksi ja allekirjoitukseksi sekä alatunnisteeksi.

 

Tässä ohjeessa käydään läpi, mistä kyseiset asetukset luodaan ja miten ne vaikuttavat tarviketarjouksen tulosteissa.

Tarviketarjoustyypin luominen 

Määrittele lisäksi, millaisena haluat tarviketarjouksen lomakkeen tallentuvan. Nämä tiedot ovat myös muokattavissa tarviketarjouksella.

Tallenna vihreästä oikein-merkistä.

Tarviketarjouslomakkeen vakiotekstien määrittäminen

Tarviketarjoustyyppien alapuolella on ’Lomake’ – osio, mihin voidaan määritellä vakiotekstit, jotka näkyvät aina tarviketarjouksesta luodussa lomakkeessa. Huom! Näitä ei pysty muokkaamaan suoraan tarviketarjousten puolella.

Nyt tarviketarjousten lomakkeiden asetukset ollaan määritelty.

 

Tarviketarjoustyypin määrittäminen tarviketarjoukselle

Nyt tarviketarjouksen PDF:ää tallentaessa lomakkeeseen tulostuu asetusten mukaisesti halutut tiedot. Mikäli tietoja halutaan muuttaa, voi niitä muokata, kun klikkaa ’Luo PDF’ ja valitsee halutun tallennustavan lisäämällä tai poistamalla täpän haluttuihin kohtiin. Myös tarjouksen otsikkokenttää voi muokata ennen lomakkeen tallentamista.