fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Alikohteen luonti

Eveliassa pääkohteelle voidaan luoda rajattomasti alikohteita. Pääkohde voi olla esimerkiksi kerrostalo (taloyhtiö) ja sen alikohteina voi olla kerrostalon asunnot, pyöräkellari jne.

Tässä oppaassa käymme läpi, miten luot pääkohteelle alikohteen ja mistä alikohde sen luonnin jälkeen löytyy.

1. Mene halutulle kohteelle.

2. Klikkaa ”Uus alikohde”

3. Täytä kohteen tiedot:nimi, halutessa nimenjatko, y-tunnus ja verkkolaskuosoite (mikäli tarve eli eri kuin pääkohteella), sekä hinnoittelusäännöstö.

4. Kun olet täyttänyt kohteen perustiedot, tulee sinun määrittää kyseisen kohteen asiakas eli kenelle laskut lähtevät. Mikäli asiakas on sama kuin pääkohteella, ei sinun tarvitse muuttaa mitään. Mikäli asiakas on eri, tuplaklikkaa asiakkaan vieressä olevaa punaista rastia, jolloin Evelia poistaa nykyisen asiakkaan.

5. Lisää kyseisen alikohteen laskutusasiakas kirjoittamalla asiakkaan nimi kuvassa näkyvään kenttään. 

6. Mikäli asiakas löytyy asiakasrekisteristä, ehdottaa Evelia sitä kirjoittaessasi, jolloin voit vain klikata halutun asiakkaan kyseiselle alikohteelle. Mikäli asiakas on täysin uusi, tulee sinun lisätä hänet asiakasrekisteriin, klikkaamalla alimmaisena olevaa kohtaa ”Lisää:Johanna”.

7. Täytä asiakkaan tiedot ja tallenna.

8. Lopuksi tallenna uusi kohde. 

Olet nyt luonut uuden alikohteen. Seuraavaksi voit luoda kyseiselle alikohteelle työn tai pääkohteelle lisää alikohteita.

Huom! Alikohteita voidaan luoda myös alikohteille. 

Mistä alikohteet löytyvät?

Kun olet pääkohteella, pääset tarkastelemaan kyseisen kohteen alikohteita alikohteet-välilehdeltä.