fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Kalenteritapahtuman luonti resursointikalenterissa

Tässä ohjeessa käydään läpi, kuinka luot uuden kalenteritapahtuman ja kohdistat sen työntekijälle Evelian resursointikalenterissa. Ohjeen lopussa käydään myös läpi, miten Eveliasta lähtee kalenterikutsu työntekijän sähköpostiin.

  • Työn alkamis- ja päättymisaika, mikäli väärin. (Evelia täyttää alkamis- ja päättymisajan, mikäli olet maalannut kalenterista halutun ajan.)
  • Työlähete, jota kalenteritapahtuma koskee (voit hakea työtä nimellä/työnumerolla)
  • Työntekijä lisätään tapahtumaan automaattisesti sen mukaan, kenen kohdalle olet kalenterimerkinnän tehnyt. Voit kuitenkin vaihtaa työntekijän tuplaklikkaamalla työntekijän edessä olevaa punaista raksia ja etsimällä oikean työntekijän.

Kalenterikutsu

Eveliasta lähtee automatisoidusti tiedote työntekijälle tehdystä kalenteritapahtumasta. Sähköposti sisältää myös kalenterikutsun, jonka kautta työntekijä voi lisätä työn helposti omaan kalenteriinsa, mikäli hän käyttää esim Outlookin tai Gmailin kalenteria mieluummin.

Huom!

Evelia Work -sovelluksesta löytyy työkalenteri, josta työntekijät voivat myös helposti puhelimella seurata omaa työpäiväänsä liikkeellä ollessa. Tutustu, miltä kalenterinäkymä näyttää Evelia Work -sovelluksessa täältä.