fbpx

Evelia laskutus – SE FIKSUMPI TYÖKALU

Evelia Laskutus on nykyaikainen ja helppokäyttöinen, täysin selaimessa toimiva työkalu pienten talotekniikka- ja rakennusalan yritysten laskutuksen hallintaan ja tehostamiseen.

Evelia helpottaa yrityksen arkea ja sujuvoittaa työskentelyä niin työmaalla kuin toimistossa. Evelialla hoidat niin myyntireskontran, töiden ja kohteiden hallinnan, lomakkeet sekä myynnin raportoinnin.

OMINAISUUDET

työmaiden helppo hallinta

Evelialla hallitset niin pikkukeikat kuin isommatkin projektit helposti suoraan yhdestä järjestelmästä.

Tukkureiden hinnastot

Eveliassa me huolehdimme, että käytössänne on aina ajantasaiset hinnastot sekä tuotetiedot.

Myyntilaskut & -reskontra

Eveliassa luot helposti myyntilaskut, jotka voit lähettää suoraan ohjelmistosta vaikka verkkolaskuna. Myös perinteisemmät lähetysmuodot löytyvät.

sisäänrakennettu pankkiyhteys

Pankkiohjelmiston avulla Evelia hakee itse myyntireskontrasi suoritukset. Automatisoinnin avulla pääset keskittymään varsinaiseen työhösi paremmin ja annat ohjelmiston hoitaa aikaa vievät rutiinihommat puolestasi.

Laskurahoitus

Eveliasta löytyy integraatiot Noja Rahoituksen sekä Certumin laskurahoituspalveluihin. Laskurahoituksen avulla voit parantaa kassan kiertoa, kun myyntisaatavat voivat olla tililläsi jopa jo saman päivän aikana. Lue lisää oppaiden ja esitteiden puolelta.

Evelia.work mobiiliapplikaatio

Evelia.work on asentajille tarkoitettu mobiiliapplikaatio, jolla saadaan entistä helpommin kirjattua niin tunnit kuin tarvikkeet suoraan Eveliaan. Evelia.work on ladattavissa Google Playssa ja App storessa.

VARASTO

Eveliasta löytyy varastohallintaominaisuus, jossa voit luoda rajattomasti pää- ja alivarastoja, inventaariolistoja, sekä luonnollisesti hallinnoida näiden varastojen saldoja.

töiden resursointi

Resursoinnissa näet kalenterista yhdellä näkymällä työntekijöidesi työtilanteen. Näin jaat uudet työt helposti vapaana oleville työntekijöille.

TOIMIALASI LOMAKKEET

Eveliassa on jo valmiina toimialasi lomakkeet ja lisää teemme tarpeidenne mukaan. Lomakkeiden sähköinen allekirjoitus on luonnollisesti vakiovarusteena.

Tehtävät (tiketit)

Eveliasta löytyy tehtävät-ominaisuus, jossa voidaan tarkastella sekä luoda uusia yrityksen sisäisiä tehtäviä. Tehtävät-osio sisältää myös sisäisen chatin.

kirjanpitäjille

Kirjanpitokelpoiset kuukausiraportit pää- ja päiväkirjoineen tuovat kirjanpitäjälle helposti kuukauden myyntitapahtumat sähköisessä muodossa. Lisäksi myös aineistot suoraan suosituimpiin kirjanpito-ohjelmistoihin.

NYKYAIKAINEN

Aidosti selainpohjainen työkalu, joka soveltuu kaikkiin laitteisiin, kännykästä tietokoneeseen.

HELPPOKÄYTTÖINEN

Evelian lähtökohtana on helppokäyttöisyys ja saumaton toimivuus. Olemme luoneet ohjelmiston, joka on kenen tahansa omaksuttavissa ilman päiväkausien koulutusta.

LUOTU AMMATTILAISILLE

LVI-ALA

SÄHKÖALA

KYLMÄALA

RAKENNUSALA

MAANRAKENNUS

MIKSI EVELIA?

Toimialallesi tehty

Toimialasi tarpeet huomioiva ohjelmisto on yksi yrityksesi parhaista työkaluista. Sen ominaisuudet tehostavat toimintaa, joka luo huomattavan kilpailuedun yrityksellesi.

Parempi tuotto

Siinä vaiheessa, kun yritys lähtee valitsemaan itselleen työkalua toimintansa tehostamiseen, ei ensimmäisenä kannata katsoa sitä, mitä se maksaa, vaan sitä mitä se tuottaa. Tehokkaassa käytössä Evelia maksaa itsensä takaisin joka päivä.

Toimintasi tukena

Fiksukaan yritys ei voi kasvaa ilman kunnollisia työkaluja. Evelia mahdollistaa kannattavan ja hallitun kasvun.

Tehostat ajankäyttöäsi

Käyttämällä nykyaikaista ja fiksumpaa työkalua, annat ohjelmiston hoitaa rutiinityöt ja aikaa vapautuu itsellesi.

HINNOITTELU

Evelia laskutus

39€/kk

Evelia

99€/kk

LISÄKÄYTTÄJÄT

25€/kk

USEIN KYSYTTYÄ

keiden toimittajien hinnastot eveliasta löytyy?

Eveliasta löytyy esim. SLO:n, Onnisen, Ahlsellin, Rexelin, Dahlin, EL-Partsin, LVI-WaBekin, LVI-Gaten, Würth Electronicsin ja Pistesarjojen ajantasaiset hinnat sekä tuotetiedot. Eveliaan on mahdollisuus tuoda myös omia hinnastoja, sekä aletiedostot.

mILLÄ LAITTEILLA EVELIAA VOI KÄYTTÄÄ?

Evelia on täysin selainpohjainen, jonka ansiosta ohjelmisto ei ole millään tavalla laitesidonnainen. Voit siis käyttää Eveliaa puhelimella, tabletilla ja tietokoneella oli se sitten Mac, Windows tai vaikka Linux. Evelialta löytyy myös asentajien käyttöön tarkoitettu Evelia Work -sovellus.

MITÄ VAIHDOSSA TAPAHTUU ja kauanko se kestää?

Ohjelmiston vaihto sisältää yleensä seuraavat kohdat: asiakastietojen tuonti vanhasta ohjelmistosta, perusasetuksien läpikäynti, tuotetietojen ja hintojen läpikäynti sekä yrityskohtaisten alennustaulukoiden tuonti, pankkiyhteyden luonti, verkkolaskutuksen käyttöönotto. Käyttöönotossa kestää yleensä noin 2 tuntia ja tämän jälkeen voimme aloittaa Evelian koulutuksen, johon kannattaa varata 2-3 tuntia. 

jäänkö yksin evelian käyttöönoton jälkeen?

Et, me emme myy ohjelmistoa vaan palvelua. Otamme yhdessä ohjelmiston käyttöön ja olemme tukenasi aina, kun sitä tarvitset. Tukipalveluumme voit lähettää sähköpostia, soittaa tai nopeimmiten avun saat ohjelmiston tukichatista, josta saat suoraan ohjelmistosta yhteyden tukipalveluumme, jotka auttavat sinua asiassa kuin asiassa.

KIINNOSTUITKO?