fbpx

LVI-Wäiski asiakaskertomus

Ohjelmiston vaihto

LVI-Wäiski on Jyväskylässä toimiva LVI-palveluiden yritys. Haastattelimme asiakasyrityksemme laskutus- ja myymälävastaava Kari Saarikoskea, joka on yrityksen pääkäyttäjänä. LVI-Wäiski otti Evelian käyttöönsä vuoden 2019 alusta. Vaihto-operaatio suoritettiin lennossa vuoden vaihteessa niin, että uudet työt perustettiin kertaheitolla Eveliaan ja vanha ohjelmisto jäi rinnalle pelkästään myyntisaatavien seurantaan parin viikon ajaksi.

Evelian käyttöönotto sujui sutjakkaasti. Ohjelmistoa käytiin läpi Karin kanssa muutamaan otteeseen ja Karin mukaan on ohjelmiston käyttö helposti opittavissa myös suoraan käyttämällä. Karin sanoin on Evelia aiempaan ohjelmistoon verrattuna paljon loogisempi ja helppokäyttöisempi. Eveliassa parempaa on hakutoiminnot ja yleisesti ottaen koko ohjelmiston toimivuus. Ohjelmiston ollessa helppokäyttöinen, voi sen ottaa käyttöön pienelläkin opastuksella. Karin sanoin:

”No nopeampi ja helpompihan tämä oli ottaa käyttöön kuin viimeisen ohjelmisto silloin aikoinaan.”

Miksi Evelia?

Selainpohjaisuuden ansioista ottaa yritys Evelian käyttöön pian myös asentajille, joka mahdollistaa työn kirjaukset suoraan kentällä. Näin saadaan täysi hyöty ohjelmasta irti ja kassavirran kierto nopeutuu.

LVI-Wäiski suosittelee Eveliaa myös muille saman alan yrityksille. ”Kyllähän tää on toiminut ja se, että jos on jotain kysynyt niin on kyllä saanut vastauksen ja ei ole tarvinnut odottaa useampaa tuntia, saati useampaa päivää. Asiat ovat joka kerta hoituneet nopeasti. Monestikin on tietty aika hoitaa nämä asiat ja jos siinä tulee joku tänka på niin on erittäin tärkeää saada yritys kiinni. Evelian kanssa kysymyksiin saadaan vastaukset nopeasti. Myös kehitystoiveisiin reagoidaan heti, parhaillaan haluttu ominaisuus on toteutettu jo samalla viikolla.”

Lue koko asiakastarina tästä

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajantasalla Evelian uusimmista toiminnoista sekä ajankohtaisista uutisista.

Sähköasennus Keskikallio Oy

Sähköpuolen asennuksiin, korjauksiin ja huoltoihin keskittyvä Sähköasennus Keskikallio Oy perustettiin vuonna 2011, Meri- ja Tunturi-Lapin sekä Rovaniemen alueelle. Yrityksen toiminta on kasvusuhdanteista ja tällä hetkellä

Lue lisää »

Oulun Sähköspotti Oy asiakastarina

Oulun Sähköspotti Oy on vuonna 2012 perustettu sähköalan yritys, jonka toiminta sijoittuu Oulun alueelle. Tähän refrenssijuttuun haastattelimme yrityksen omistajaa, Henrik Kortesalmea, jonka lisäksi yrityksessä työskentelee

Lue lisää »

KIINNOSTUITKO?